MTB/TRIAL

Mladí reprezentanti se soustředili v NMNM!

Členové Reprezentačního týmu horských kol kategorií junior a U23 absolvovali další ze společných soustředění v zajištění Olympijského centra Reprezentace MTB, tentokrát v Novém Městě na Moravě.

Na domácí trati Světového poháru se připravovalo deset jezdců pod vedením reprezentačního trenéra Viktora Zapletala a trenéra techniky, Matěje Charváta. Celkem pět, pečlivě naplánovaných tréninkových dní obsahovalo deset tréninkových dávek. Na dopolední trénink techniky na trati v Novém Městě na Moravě navazoval odpolední trénink na silnicích a v terénu Nového Města na Moravě.

Večerní program vyplnily video rozbory tréninkových jízd jednotlivých jezdců a přednášky. Každodenní regenerační program jezdců zajišťoval fyzioterapeut reprezentačního týmu Tomáš Hrůza.

Soustředění reprezentace juniorů a jezdců kategorie U23 bude pokračovat v červenci na sjezdové trati v Koutech a bude zakončeno tréninkovým závodem v Enduru.

Autor článku: Jakub Edr