Dráha

Dráhové MČR bude!

Za velmi přísných podmínek a hygienicko epidemiologických opatření proběhne ve dnech 8.-12.2.2021 Mistrovství České republiky na dráze v Praze Motole.

Pořadatelé TJ Dukla a ASO Dukla ve spolupráci s Českým svazem cyklistiky museli několikrát přesouvat termín dráhového šampionátu a upravovat rozpis závodu tak, aby vyhovoval veškerým opatřením proti COVID 19 a mohlo se zažádat o udělení výjimky na konání závodu od Národní sportovní agentury a hlavní hygieničky ČR .

Díky podpoře Národní sportovní agentury dostal závod a pořadatelé zelenou a vše tak může směřovat k úspěšnému průběhu šampionátu.

„Organizace mistrovství se samozřejmě neobejde bez striktních podmínek a opatření definovaných výjimkou jako jsou PCR testy ne starší než 48 hodin všech zúčastněných osob, měření teplot, vyplňování selfreporting formulářů, lékařského dozoru, izolační místnosti atd., ale i tak jsme velice rádi, že se závod MČR může uskutečnit.“, prozradila generální sekretářka ČSC Jarka Krakovičová.

Závod MČR začíná v pondělí 8.2. v 11:00 a končí ve středu 10.2.2021.

Autor článku: csc-admin csc-admin