BMX

Mistrovství ČR ve Freestyle BMX: Kdo si odnese titul mistra?

Mistrovství ČR ve Freestyle BMX: Kdo si odnese titul mistra?

Mistrovství České republiky ve Freestyle BMX Park je vrcholem sezóny v České republice a slouží jako jedno z kritérií pro výběr české reprezentace. Tento rok se představí největší jména českého freestyle BMX, včetně aktuálního mistra České republiky, Tomáše Berana, a aktuální mistryně ČR a Evropy, Ivety Miculyčové.

Tomáš Beran, který exceloval na minulém mistrovství, se chystá obhajovat svůj titul a ukázat své dovednosti před domácím publikem. Iveta Miculyčová, jedna z nejvýraznějších postav českého freestyle BMX, která nedávno ovládla scénu i na evropském kontinentu, má v plánu potvrdit svou neporazitelnost a získat další mistrovský titul.

Mistrovství České republiky ve Freestyle BMX 2023 představuje nejen olympijskou disciplínu Freestyle BMX Park, kde jezdci využívají náročných překážek k tomu, aby předvedli akrobatické triky ve vzduchu, ale stejně tak představí i cyklistickou disciplínu Freestyle BMX Flatland, kde tyto akrobatické kousky předvádí jezdci na zemi. Pardubický Skatepark poskytuje ideální podmínky pro tento druh soutěže, což slibuje úžasnou show pro všechny fanoušky BMX.

Mistrovství České republiky ve Freestyle BMX 2023 je klíčovou událostí pro bodování v celosvětovém měřítku. Účastníci budou bojovat nejen o titul mistrů České republiky, ale také o důležité kvalifikační body, které je posunou blíže k účasti na světových pohárech, mistrovstvích, a dokonce i na olympiádě.

Přijďte a podpořte naše špičkové jezdce, kteří budou soutěžit o titul mistra České republiky ve Freestyle BMX 2023. Očekáváme vzrušující závody, úžasné triky a nezapomenutelnou atmosféru.

Datum a místo:
16.9.2023
Skatepark Pardubice
Harmonogram:
12:00 Kvalifikace Juniorů Park
13:00 Kvalifikace Elite Park
15:00 Kvalifikace Flatland
16:00 Finále Juniorů Park
17:00 Finále Flatland
18:00 Finále Elite Park

Autor článku: Admin