ČSC

Český svaz cyklistiky a Škoda Auto prodlužují partnerství

Český svaz cyklistiky a Škoda Auto prodlužují partnerství

Společnost Škoda Auto bude další čtyři roky generálním partnerem Českého svazu cyklistiky. Prodloužení spolupráce oznámily obě strany před cyklokrosovým mistrovstvím světa v Táboře, kde je mladoboleslavská automobilka hlavním partnerem šampionátu.

„Partnerství se společností Škoda Auto je pro nás naprosto zásadní a jsme velmi vděční, že jsme se domluvili na pokračování i v dalším období. Dlouhodobě si vážíme podpory, kterou automobilka coby generální partner cyklistice věnuje a jsme rádi, že pomáhá rozvoji cyklistiky v České republice v duchu svého hesla ‚hrdý partner všech cyklistů‘,“ uvedl Petr Marek, prezident Českého svazu cyklistiky.

Škoda tak bude znovu vidět na všech domácích pohárech napříč cyklistickými disciplínami (silnice, horská kola, dráha, BMX či cyklokros).

„Samostatnou kapitolou je pak reprezentace, kde má Škoda čestné místo nejen na dresech, ale poskytuje i vozový park pro výjezdy reprezentačních výběrů na nejrůznější akce. Kromě toho budou automobily Škoda sloužit pro potřeby organizátorů a pořadatelů závodů, promotérů pohárů nebo rozhodčí při závodech. Společně pak chystáme i řadu aktivit a kampaní na podporu cyklistiky u nás,“ dodal Petr Marek.

Nová smlouva byla podepsána do konce roku 2027. Mladoboleslavská automobilka poskytne svazu celkem 13 vozů. K dispozici budou převážně vozy plně elektrické modelové řady Enyaq.

„Partnerství s Českým svazem cyklistiky skvěle zapadá do strategie a poslání naší značky, která má cyklistiku pevně zakořeněnou ve své historii. Tato spolupráce nám jedinečným způsobem umožňuje podporovat všechny aktivní́ sportovce napříč disciplínami a věkovými kategoriemi. Věříme, že naše angažmá́ v roli generálního partnera cyklistického svazu přispěje k dalšímu rozvoji a oblibě cyklistiky v České republice na všech výkonnostních úrovních a budeme součástí vynikajících výkonů a zážitků celé cyklistické rodiny,“ řekl vedoucí marketingu českého zastoupení Škoda Auto Libor Šedivák.

FOTO: Rene Fluger

Autor článku: Admin