Wahoo Fitness se stává oficiálním dodavatelem UCI

Wahoo Fitness se stává oficiálním dodavatelem UCI

Mezinárodní cyklistická unie (UCI) podepsala partnerství se společností Wahoo Fitness. Technologická společnost se tak stala novým oficiálním dodavatelem pro mistrovství světa a zpřístupňuje tak své špičkové produkty všem účastníkům.

Wahoo Fitness se sídlem v Atlantě je společnost specializující se na technologie pro cyklisty, jako jsou například domácí trenéři (zejména inteligentní trenéři), monitory srdečního tepu, cyklistické počítače a cyklistický tréninkový software.

Kromě toho bude společnost Wahoo podporovat program solidarity UCI a poskytovat vybavení jak UCI v tréninkovém středisku UCI v Aigle (Švýcarsko), stejně jako kontinentálním centrům a národním federacím. Vybavení společnosti Wahoo posílí škálu nástrojů, které mají sportovci k dispozici, kterým to umožňuje snadněji trénovat v interiérech pomocí měření výkonu a pomáhá jim sledovat strukturovaný trénink.

Prostřednictvím tohoto inovativního partnerství nabídne Wahoo také svá tréninková videa na základě záběrů z událostí UCI. Tato videa budou k dispozici na integrované školicí platformě Wahoo SUF Training.

„Příchod Wahoo Fitness mezi partnery UCI je úžasná zpráva. Wahoo vyniká v oblasti inovace což je v souladu s naší ambicí a snahy o modernizaci cyklistiky. Díky ní bude náš sport ještě atraktivnější pro širokou veřejnost,“ řekl prezident UCI Prezident UCI David Lappartie.

Autor článku: Jaroslav Cícha

Související

Doporučené