Silnice

Silniční cyklistiku o víkendu přivítá Kyjovské Slovácko

Silniční cyklistiku o víkendu přivítá Kyjovské Slovácko

O tomto víkendu 14.5 a 15.5 se v Kyjově uskuteční 3. závod Carla kriterijní ligy a TECHNISERV CUP. Chybět nebude ani 2. závod ŠKODA CUP mužů Elite.

V sobotu 14.května se v Kyjově uskuteční tradiční závod Carla kritérií ligy. Kritérium se pojede na rychlém a technickém okruhu o délce 1500 m, se startem a cílem v Kyjově na ul. Komenského u Kyjovského Pivovaru. Pořadatelé žádají občany v Kyjově o součinnost. Dopravní omezení bude od 10.00 hodin a bude asi do 18.30 hodin.

V neděli 15.května se silniční závod vrací na těžkou kopcovitou trať Strážovice-Věteřov-Sobůlky o délce 15 km. Slavnostní start 1. vlny Techniserv cupu mládeže proběhne již v 9.00 hod, další vlna bude startovat cca v 11.00 hodin. Start kategorie Elite mužů v rámci seriálu ŠKODA CUP proběhne ve 14.30 hodin na náměstí TGM v Kyjově. Závody budou probíhat na již uvedeném okruhu ,cíl všech kategorií bude ve Strážovicích u Sport Land Babylon. Okruh bude jednosměrně uzavřen. Z důvodu bezpečnosti účastníku bude částečně omezen provoz, vše bude řídit PČR a pořadatelé. Dopravní omezení bude od 8.00 hodin do 18.30 hod.

Bližší informace lze nalézt v přiloženém souboru.

Autor článku: Admin