ČSC

ČSC a FOR BIKES 2022

Český svaz cyklistiky se ve dnech 25.3.-27.3.2022 zúčastnil největšího cyklistického veletrhu FOR BIKES.

V rámci této akce ČSC na svém stánku aktivně oslovoval především rodiny s dětmi, které na veletrh dorazili a informoval je o možnostech, jak se stát členem ČSC, a jak začít s cyklistikou jako profesionálním sportem. Uváděl tedy cyklistiku jako hodnotnou alternativu k fotbalu, hokeji či tenisu, kterým se dnešní děti věnují nejčastěji. Návštěvníci byli odkazování na webové stránky ČSC, na kterých lze najít seznam oddílů, do kterých se mohou noví zájemci přihlásit. Dále zde proběhlo prezentování videí z loňské kampaně Radost z, která představila jednotlivé cyklistické disciplíny. V rámci „cyklistického obýváku“ si mohli návštěvníci prohlédnout také originál ředitelského vozu z Tour de France, jímž byla ŠKODA ENYAQ iV.

Vedle toho byli představeny i projekty na pražský a brněnský velodrom a byla zde odprezentována nová kampaň ČSC pod názvem „Implementace elektromobility do vozového parku ČSC“, kterou Český svaz cyklistiky uvedl za pomoci svých partnerů Skupiny ČEZ a ŠKODA AUTO a.s.

Tuto kampaň představil v pátek na tiskové konferenci prezident ČSC Petr Marek společně s tiskovým mluvčím ŠKODA AUTO Česká republika Jakubem Bínou. Detaily této kampaně jsou k dispozici v samostatném článku na webu ČSC.

Autor článku: Admin