Dráha

Sprinterský šampionát dráhařů již příští týden

Sprinterský šampionát dráhařů již příští týden

Prvním „pořádným“ představením našich nejlepších sprinterů bude dráhový šampionát v Praze na Třebešíně, již příští týden. Od středy do do pátku se utkají nejen dospělí, ale i mládež, ve všech sprinterských disciplínách.

Středu odstartuje kvalifikace na 200 m a následný sprint, královská disciplína celého mistrovství. Druhý den se pokračuje team sprintem a kilometrem, pátek pak bude patřit keirinu.

Na místě bude i pestrý doprovodný program, nejen pro místní cyklistický kroužek. Tedy nejen závody odrážedel i horských kol, ale i nafukovací skákací hrad pro všechny děti z okolí. I vzhledem k atmosféře, kterou se pořadatel rozhodl zlepšit právě programem pro veřejnost, je nutná registrace předem. Důvodem je jednak zdravotní situace, ale i nutnost oddělení právě závodního programu od fanoušků cyklistiky.

Krom programu bude nachystáno občerstvení a příjemné posezení na tribuně a v okolí. V ceně vstupného je poukázka na pivo/limo a drobné občerstvení, plus sponzorský dárek. Děti zaregistrované k doprovodným závodům budou mít i památeční startovní čísla se jménem.

Registrace fanoušků na: http://zavody.kovopraha.cz/

Informace k parkování, programu atd: http://www.kovopraha.cz/…am/

FB událost: https://www.facebook.com/…27/

Autor článku: Jakub Edr